måndag 16 maj 2011

Jogga eftre maten

Nee det var ingen bra ide att jogga efter maten kan man säga... Tungt som F*N!!!
Men vart en liiiiten runda på väg hem till familjen. Komiskt nog så möter man alla (iaf 2) som man känner när man är som mest trött. Fem fan tror att man vart ute och motionerat då??
Beklagade mig lite till morsan och syrran. Då kom syrran men det kloka iden att vi tillsammans kunde ut å jogga. Sagt och gjort tog vi en repa runt slingan. Man vart lite mer peppad i hennes sällskap och behövde inte skämmas öronen av en för att man har 0 kondis. Men man tryckte på lite mer än vanligt för att visa sig lite bättre. Hemma igen insåg jag gasnka snart att det kan vara dax att sluta röka (läs dra ner en del) för att konditionen ska kunna öka betydligt fortare så man kan bränna mer och bygga mukler =/

Men peppningen var iaf på topp efter detta trots att flåset var på max och svetten rann så drog förbi en polare och tvinga henne att köra sina tränings appar med mig oxå. Mage, rygg, rumpa, lår och armar..
Man kan nog konstatera att jag kommer ha en GRYM träningsvärk i morgon =S men kommer kännas ganska bra då mödan ger resultat =)



/// Gardan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar